1 2 3 4
 
  • 2011 Start

  • 1933 Start

  • 1950 Start

  • achieve your

    TARGET

Update 9.3.2014

Thank you to everyone that competed in the F20 today in glorious spring sunshine and we trust that your goals were acheived and you enjoyed the race.

Congratulations to Michael Crawley of Corstorphine AAC was the overall winner iin 1:47.02 and Sohie Delderfield of Vale of Aylesbury AC was our first female finisher in 2:14.22

Provisional results are now here.

Welcome

Race organised by Hillingdon AC under UKA rules.

Date: Sunday 9th March 2014 at 9.00am

Race HQ and start: 206 Bury Street, Ruislip, Middlesex. HA4 7TJ

Enquires:events@activetrainingworld.co.uk

Online entries only.

Pay by major credit/debit cards or a PayPal account with Active Training World

Entry Fee: Affliliated Athlete £23.00 Un-Affiliated Athlete £25.00

Advanced Entries only.

Entries close when the entry limit is reached or 7 days before the race, whichever is first. There will be no waiting list for places.

Race limit 700

Refunds: No refund will be made to any entrant not completing the race. No transfer of race numbers to another person is allowed. A 50% refund of entry fee is possible in advance of the race if a refund request is made within 60 days of the original entry purchase date. All refund requests must be made by 9th February 2014 at the latest.

Prizes:

Men's Prizes:
Overall 1st £100.00  2nd £50.00 3rd £25.00

Additional bonus prize of £300 for the first man to break the race record or finish in 1hr 44.59 or quicker.
If that isn't acheived then £200.00 will be available for the first man finishing in 1hr 45.59 or quicker. 
If that isn't acheived then £150.00 will be available for the first man finishing in 1hr 46.59 or quicker.
If that isn't acheived then £100.00 will be available for the first man finishing in 1hr 47.59 or quicker. 
If that isn't acheived then £50.00 will be available for the first man finishing in 1hr 48.59 or quicker.

 
Women's Prizes:
Overall 1st £100.00  2nd £50.00 3rd £25.00

Additional bonus prize of £300 for the first woman to break the women's race record or finish in 1hr 58.59 or quicker.
If that isn't acheived then £200.00 will be available for the first woman finishing in 1hr 59.59 or quicker. 
If that isn't acheived then £150.00 will be available for the first woman finishing in 2hr 00.59 or quicker.
If that isn't acheived then £100.00 will be available for the first woman finishing in 2hr 01.59 or quicker.
If that isn't acheived then £50.00 will be available for the first woman finishing in 2hr 02.59 or quicker.

More prize details to come.

Medal to all finishers.

Event Profile

Distance: 20 miles Surface: Road

Route: 4 x 5 mile laps Map here.

Setting: Town and rural

Profile: Undulating

Water stations: 2 per lap

Distance Markers: Every Mile

Traffic free? No

Minimum Age 18

Race time limit of 4 hours. After this time the course will be un-marshalled , facilities and signs packed away and we cannot guarantee the timekeepers will be at the finish line to record times.

Venue facilities: Changing, Toilets, Showers, Refreshments, Supervised bag storage

Event ratings and feedback on the Runnersworld website here.

Enter the race here

Photographs

Photo links

Official race photos from the 2013 race the past few years can be found at the Sussex Sport Photography

Search for photos